Bannerbillede

Udskiftning og montering af Vinduer og Døre

Hos DK Vinduer og Døre tilbyder vi udskiftning af dine gamle vinduer og døre, såvel som montering af nye vinduer og døre. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i områderne omkring Haderslev, Aabenraa, Agerskov og Resten af Sønderjylland. Vi servicere både private, erhverv og det offentlige, og vi løser enhver opgave, uanset omfanget.

Ved udskiftning og montering af nye vinduer og døre tilbyder vi udelukkende produkter i højeste kvalitet. Hvis du har specifikke ønskerr til vinduerne og dørenes stil og design, så sørger vi for at resultatet lever op til jeres behov og krav. Vi bestræber os på at levere solidt håndværk der passer godt til husets eksisterende arkitektur, så du får en flot ny facade, og huset vises fra sin bedste side.

Vi forhandler et stort udvalg af vinduer og døre i solid kvalitet i alle tænkelige størrelser. Vi tilbyder blandt andet:

Udskiftning af vinduer og døre

Er dine vinduer og døre slidte og kedelige at se på? Vi tilbyder at udskifte de gamle vinduer og døre, så du undgår dyre varmetab og dårligt indeklima. Vi ser altid på opgaven og laver en vurdering, før vi giver dig et tilbud, og vi finder altid den løsning der passer til bedst til dit projekt.

Vi tilbyder professionel rådgivning om udskiftning af vinduer og døre, hvis du bor i omegnen af Haderslev, Aabenraa eller Agerskov.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Indhent et gratis tilbud

Går du og drømmer om at få udskiftet dine gamle vinduer og døre, eller har du brug for hjælp til montering af nye vinduer eller døre? Hos DK Vinduer og Døre har vi specialiseret os i alt indenfor vinduer og døre og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 30 89 48 26 eller e-mail mail@restlageret.eu, for en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Få et tilbud på dine vinduer

Vi er på Facebook

DK-VINDUEROGDØRE.DK

  • Rangstrupvej 18, 6534 Agerskov
  • CVR: 17332848

Følg os