Bannerbillede

Plast døre og vinduer i god kvalitet

Hos os i Agerskov nær Tønder, Haderslev og Aabenraa vil der være rig mulighed for at finde plast vinduer og plast døre i vores brede sortiment. Vi forhandler udelukkende plast døre og vinduer i højeste kvalitet, og du kan dermed være stensikker på, at du vil få dig et godt produkt, såfremt du lader valget falde på os, når der skal købes nye døre og vinduer til din bolig i plast.

​Vort sortiment af plast døre og vinduer spænder bredt – fælles for alle produkterne er dog, at de er produceret af slidstærke og gode materialer.

Indhent et gratis tilbud

​God service og kyndig rådgivning

​Vi vægter et godt serviceniveau meget højt, og vi yder desuden meget gerne service, hvis du skulle have nogle spørgsmål i forbindelse med dit køb.

​​Vi er naturligvis også gerne behjælpelige med at sikre, at du vil få fat i de helt rette typer af døre og vinduer i plast, som passer til netop dine behov.

​Tilskud til plast døre og vinduer hos dig

​Når man som boligejer ønsker at erhverve sig nogle nye plast vinduer og døre, vil der være mulighed for, at man kan få et tilskud til sit køb. Vælges energirigtige vinduer vil du eksempelvis have mulighed for at ansøge om tilskud hos dit energiselskab. Ønsker du hjælp til dette, er vi naturligvis gerne behjælpelige med ansøgningsprocessen.

Modtag et uforpligtende tilbud på plast døre og vinduer

​Ønsker du at finde døre og vinduer i plast til favorable priser, kan du være helt sikker på, at der vil være rigtig gode muligheder for at finde det hos os. Kunne du godt tænke dig at modtage et tilbud på nye plast døre og vinduer, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 89 48 26 eller på e-mail mail@restlageret.eu.

Lad os sammen finde en ny og passende løsning til netop dine behov. Vi hjælper med at montere i Aabenraa, Tønder og Haderslev.

Få et tilbud på dine vinduer

Vi er på Facebook

DK-VINDUEROGDØRE.DK

  • Rangstrupvej 18, 6534 Agerskov
  • CVR: 17332848

Følg os